20 rezultatų ieškant "stiklini"

Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena

Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio im..

Recepto vertinimas: 0

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..

Recepto vertinimas: 3

Marinuota silkė

Marinuota silkė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g silkės, 15 g svogūnų, 10 g morkų, 5 g saulėgrąžų aliejaus, 3 g cukraus, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Svogūnus supjaustykite žiedukais, morkas – žvaigždutėmis ir pavirkite vandenyje. Įdėkite prieskonių, lauro l..

Recepto vertinimas: 1

Keptas grybų vyniotinis

Keptas grybų vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai, 1 kiaušinis, 1 stiklinė avižinių dribsnių, 3 virtos bulvės, druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių, 2 šaukštai ištirpinto sviesto, sultinio arba pieno. Gaminimas: Grybus smul..

Recepto vertinimas: 0

Nevirtas uogų kompotas

Nevirtas uogų kompotas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g žemuogių, 100 g braškių, 100 g konservuotų slyvų, 0,5 stiklinės cukraus, 0,5 litro vandens, 1 stiklelis vyno. Gaminimas: Vanduo su cukrumi užvirinamas ir atšaldomas. Uogos nuvalomos, nuplaunamos ir apdžiovinamos. Braškės ir s..

Recepto vertinimas: 0

Avietės su kremu

Avietės su kremu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g aviečių, 1 šaukštas cukraus, 2 tryniai, 1 stiklinė pieno, 0,5 stiklinės cukraus, 20 g želatinos, vanilės. Gaminimas: Avietės pabarstomos šaukštu cukraus ir palaikomos l valandą, kol išsiskiria sultys. Pienas su vanile užvirinamas..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai apelsinų žievelių padaže

Obuoliai apelsinų žievelių padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g obuolių, 1 stiklinė vandens, 2 šaukštai cukraus. Padažui: 1 stiklinė vandens, 3 šaukštai-cukraus, 10 g bulvių krakmolo, 30 g apelsinų žievelių, l trynys. Gaminimas: Džiovinta apelsino žievelė išverdamą ir s..

Recepto vertinimas: 0

Braškės varškės kreme

Braškės varškės kreme Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g braškių, 3 šaukštai cukraus, 250 g varškės, 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai vanilinio pudingo miltelių. Gaminimas: Nuvalytos ir nuplautos braškės pabarstomos cukrumi. Pu-dingo milteliai atskiedžiami su 0,5 stiklinės pieno ir..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušės su šokoladine varške

Kriaušės su šokoladine varške Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 didelės kriaušės, 2 šaukštai cukraus, 0,5 citrinos, 250 g. varškės, 1 šaukštas medaus, 50 g. šokolado, vanilininio cukraus.  Gaminimas: Nuluptos kriaušės perpjaunamos išilgai ir išimamos sėklidės. Užvirinama 1..

Recepto vertinimas: 0

Braškės su dribsniais ir plakta grietinėle

Braškės su dribsniais ir plakta grietinėle Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g. braškių, 70 g. avižinių dribsnių, 2 šaukštai cukraus, 10 g. sviesto, 0,5 stiklinės grietinėlės. Gaminimas: Avižiniai dribsniai sumaišomi su 0,5 šaukšto cukraus ir p..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušės su plakta grietinėle

Kriaušės su plakta grietinėle Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5-6 vidutinės kriaušės 2.0,5 l grietinėlės 3.100g cukraus 4.0,5 citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės 5.50g riešutų arba migdolų Gaminimas: Kriaušes nulupti, perpjauti pusiau, išimti sėklynus ir trumpai apvirti sald�..

Recepto vertinimas: 0

Virš žarijų kepti vištų sparneliai su medumi

Virš žarijų kepti vištų sparneliai su medumi Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.12 vištos sparnelių 2.1/4 stiklinės sojų padažo viena sutrinta česnako skiltelė 3.2 šaukštai chereso 4.2 šaukštai aliejaus 5.2 šaukštai medaus Gaminimas: Popieriniu rankšluoščiu nušluostykite vi..

Recepto vertinimas: 0

Uogos su pienu

Uogos su pienu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.500 g uogų, 2.100—200 g miltinio cukraus,3.0,5 litro pieno ar grietinėlės. Gaminimas: Uogos perrenkamos, nuplaunamos, sudedamos į stiklinį pusdubenį, pabarstomos miltiniu cukrumi ir užpilamos pienu arba grietinėle. Taip paruošiamos bra�..

Recepto vertinimas: 0

File kepta ant iešmo

File kepta ant iešmo Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 nedidelis filė gabalas (700—800 g), 2.1 didelis svogūnas, 3.100 g vyno acto arba rūgštaus vyno, 4.druskos, pipirų, 5.džiovintų raugerškio uogų, 6.riebalų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti gabalais, kad ..

Recepto vertinimas: 0

Filė kepta ant iešmo

Filė kepta ant iešmo Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 nedidelis filė gabalas (700-800g), 2.1 nedidelis svogūnas, 3.100 g vyno acto arba rūgštaus vyno, druskos, pipirų, riebalų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti gabalais, kad būtų patogu kepti ant iešmo. Mės..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai karamelės sirupe

Obuoliai karamelės sirupe Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400 g. obuolių, 2.1 stiklinė cukraus, 3.30 g. maltų riešutų, 4.grietininių ledų, 5.0,5 citrinos.  Gaminimas: Obuoliai nulupami, šaukštu išimamos sėklidės. Puode silpnai parausvinamas cukrus, įpilamos 2 stiklinės vandens..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai vanilės padaže

Obuoliai vanilės padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g. obuolių, 2.0,5 litro vandens, 3.0,5 stiklinės cukraus, 4.4 šaukštai juodųjų serbentų drebučių, 5.vanilės. Padažui: 6.0,5 litro pieno, 7.1 šaukštas sviesto, 8.1 šaukštas bulvių krakmolo, 9.1 kiaušinis. Gaminimas: Vid..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai vanilės padaže

Obuoliai vanilės padaže Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g. obuolių, 0,5 litro vandens, 0,5 stiklinės cukraus, 4 šaukštai juodųjų serbentų drebučių, vanilės. Padažui: 0,5 litro pieno, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas bulvių krakmolo, 1 kiaušinis. Gaminimas:  Vidutinio ..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių kompotas

Vyšnių kompotas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g cukraus, 1 l vandens, 1 l vyšnių, 1 citrina. Gaminimas: Cukrų suberti į vandenį ir užvirinti. Užvirus sudėti nuvalytas uogas be kauliukų ir pavirti apie valandą. Išvirus nugriebti putas, supilti išspaustas citrinos sultis. Supil..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTA ŽUVIS

TROŠKINTA ŽUVISIngridientai:1 didelė balta žuvis (starkis, salatis, menkė ir pan.)200 g šviežių arba sūdytų grybų,2 svogūno galvutės, 100 g fermentinio sūrio, prieskonių pagal skonį.GaminimasIšskrostą ir nuskustą žuvį įtrinti prieskoniais ir pusvalandį palaikyti šaldytuve. Ta..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: stiklini