25 rezultatų ieškant "stiprios"

Kavos padaže troškinta jautiena

Mėsą supjaustyti ir pakepinti. Tada apibarstyti druska, pipirais, kartu pakepti miltus, svogūnus, česnaką. Paskui supilti kavą, vandenį, vyną ir viską patroškinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Tikras itališkas Tiramisu

Kiaušinius gerai nupluname su šiltu vandeniu ir muilu (aš taip darau, kadangi kiaušiniai bus naudojami nevirti). Maskaponę sumaišome su kiaušiniais, kad gautųsi vientisa masė. Biskvitinius pirštelius pamirkome kavoje ir sudame stikliniame inde sluoksnį, tada užtepame kremo sluoksnį. Ta..

Recepto vertinimas: 4

Jazmino ryžiai su kokosu ir cukrumi

Ryžius gerai perplaukite vandeniu, nuvarvinkite. Sudėkite ryžius, supilkite kokoso pieną, vandenį, suberkite cukrų ir druską į puodą su sandariu dangčiu ir uždėkite ant stiprios ugnies. Ryžiams užvirus, sumažinkite ugnį ir virkite ant labai silpnos ugnies 10-12 min., kol suvirs visa..

Recepto vertinimas: 0

Šonkauliukai raudoname vyne

Šonkauliukus supjaustome po vieną. Apibarstome druska, gausiai apšlakstome citrinų sultimis, paliekame marinuotis (geriau ne mažiau kaip 30 min). Į keptuvę supilame ne daug aliejaus, kuriame pakepiname ne smulkiai pjaustytus česnaką, svoguną, šiaudeliais - morką. Pakepintas daržoves i..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininė kava

1. Skardą patepame sviestu. Aštriu peiliu nulupame apelsinus ir pašaliname baltą plėvelę. 2. Cukrų suberiame į didelį puodą, nustatome mažą kaitrą ir maišydami kaitiname, kol cukrus pradeda tirpti, užverda ir virsta aukso spalvos karamele. Nukaičiame. 3. Į skardą įdedame..

Recepto vertinimas: 0

Medaus tortas

Miltus su kepimo milteliais ir cinamonu išsijojame. Puode pakaitiname sviestą, cukrų ir medų, bet neleidžiame užvirti. Nukeliame puodą, sudedame razinas, riešutus, migdolo drožles, išmaišome ir ataušiname. Tyrę supilame į dubenį, įmaišome imbierą kavą, kiaušiniu, paskui miltus. ..

Recepto vertinimas: 1

Obuolienė

Vienodo dydžio, vienodo prinokimo obuolius plonai nulupkite ir pjaustykite į 8 dalis, išimkite sėklalizdžius. Skilteles sudėkite į emaliuotą indą, užberkite cukrumi, išmaišykite ir palikite per naktį kambario temperatūroje. Kitą dieną pusę obuolių skiltelių išimkite, o likusias ..

Recepto vertinimas: 0

AGRASTŲ IR KIVIŲ DŽEMAS

Nuvalytus ir nuplautus agrastus sumalti mėsmale per stambų sietelį. Kivi nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais, viską sudėti į vieną indą, suberti cukrų ir virti dvi minutes ant stiprios ugnies. Įpilti romo. Išvirusį džemą pilti į stiklainius ir uždaryti. ..

Recepto vertinimas: 4

Žiedinių kopūstų sriuba su grietine

Žiedinius kopūstus susmulkinkite žiedynais, nupjaukite kotelius. Kotelius supjaustykite mažais gabaliukais. Užvirinkite 2 litrus vandens, įberkite 2 saukslius druskos ir sudėkite žiedinius kopūstus. Ant stiprios ugnies žiedynus virkite 1 minutę, kotelius - 3 minutes. Isgriebkite, perpilki..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių salotos su kiaušiniais

Pradurkite kiausinių virsūnes, kad verdami nesuaižėtų, sudėkite į verdantį vandenį ir virkite 7 minutes. Isvirtus kiausinius perpilkite saltu vandeniu ir nulupkite. Užvirinkite litrą pasūdyto vandens, suberkite žirnelius. Virkite 2 minutes ant stiprios ugnies, po to isgriebkite, perpilk..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepenys

Nuvalytas daržoves supjaustyti ir 15 minučių paskrudinti ant silpnos ugnies svieste (30 g). Nuo kepenų pašalinti plėveles, kepenis tampriai susukti, apvynioti siūlais ir kepinti aliejuje ant stiprios ugnies kol paskrus. Pabarstyti druska ir pipirais. Ant keptuvės dugno išdėlioti daržove..

Recepto vertinimas: 2

Veršienos eskalopai su sūriu

Sviestą ištirpinti ir pakepinti jame eskalopus. Sūrį susmulkinti šakute, į gautą masę po truputį supilti grietinę, pipirus ir išmaišyti. Eskalopus įdėti į pusdubenį ir laikyti šiltai. Keturis riešutus atidėti, likusius sumalti. Į kaistuvą įpilti konjaką, sumaišyti su sv..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kepsnys su pipirais

Nuo mėsos nupjauti visus riebalus, įtrinti pipirais ir druska. Keptuvėje gerai įkaitinti aliejų su sviestu ir apkepinti mėsą ant stiprios ugnies iš abiejų pusių. Tuomet ugnį sumažinti ir kepti mėsą iš abiejų pusių dar 5 minutes. Iškeptą mėsą įdėti į karštą pusdubenį. ..

Recepto vertinimas: 0

Egzotiška vaisių sriuba

Ananasą nulupti, supjaustyti kvadratėliais. Granatą perlaužti ir išimti sėklas, morką nuskusti ir supjaustyti plonomis juostelėmis, svogūnų laiškus supjaustyti plonais skridinukais. Visas daržoves suberti į įkaitintą sultinį, pavirti ant stiprios ugnies apie 1 min. Suberti granato ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos ir pupelių troškinys

Vištą įtrinti druska, pipirais, supjaustyti į 10 dalių. Pašildyti augalinį aliejų ir jame kepti vištos gabaliukus iš visų pusių, kol paruduos. Svogūną nulupti, perpjauti į 4 dalis, plonai supjaustyti. Įberti į keptuvę, kur kepama višta. Įdėti pomidorų padažo, uždengti ir tr..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulių kojelių salotos

Bulves nuplauname ir išverdame. Kiaulių kojeles gerai nuplauname, užpilame vandeniu ir pastatome ant stiprios ugnies. Kai tik vanduo užverda, pasūdome, įberiame pipirų, nuskustas ir supjaustytas morkas, salierą, petražolės šaknį. Kojeles verdame tol, kol mėsa atsiskiria nuo kaulų, i..

Recepto vertinimas: 0

Vokiška alaus sriuba (Biersuppe)

Miltus atskieskite trupučiu šalto vandens, įpilkite maždaug 75 g cukraus. Pieną su cinamonu (2 cm gabaliuką) pašildykite puode; kai pienas užvirs, į jį supilkite pasaldintą košę vis maišant ir kaitinant 5-6 minutes, kad masė sutirštėtų. Tada supilkite alų ir likusį cukrų. Neu..

Recepto vertinimas: 0

Vokiška džiovintų slyvų sriuba

Miežines kruopas supilkite į šaltą vandenį ir pakaitinkite ant stiprios ugnies, paskui valandą virkite ant mažos ignies. Po 20 minučių sudėkite mirkytas slyvas, įberkite žiupsnį druskos, supilkite cukrų. Sviestas dadamas tirkiant sriubą į stalą. ..

Recepto vertinimas: 0

Desertinės kriaušės

Kavą sumaišyti su cukrumi ir užvirinti. Įdėti vanilės lazdelės išgremžtą šerdį ir virti dar 5 min. Kriaušes nuplauti, nulupti (kotelius palikti). Kitoje pusėje nei kotelis atpjauti mažą griežinėlį kriaušės, kad galima būtą ją pastatyti, ir atsargiai išimti sėklas. Kriauš..

Recepto vertinimas: 0

ŽĄSIS SU SLYVOMIS

Zasi isdarineti, itrinti druska, ivairiais prieskoniais ir palaikyti 2-3 val. Paskui aptepti riebalais, apslakstyti arbata ir kepti karstoje orkaiteje apie 2 val. Baigiant kepti, sudeti mirkytas dziovintas slyvas (arba standzias sviezias be kauliuku).Iskepusia zasi siek tiek atvesinti, isimti stambi..

Recepto vertinimas: 0

Kavos kokteilis

Viska, isskyrus, cinamona suplakti, supilti i taure ir virsu pabarstyti cinamonu...

Recepto vertinimas: 5

Arbatos kokteilis

Viska sumaisyti ir papuosti citrinos zievele...

Recepto vertinimas: 1

Aistės guliašas iš vištienos (4-5 porcijos)

Vistienos file supjaustome kubeliais, pabarstome prieskoniais ir kepame ant stiprios ugnies 2 min. viena kubeliu puse, tada kita, kol pabaltuos.Tada dedame i keptuve ketvirciais supjaustytus pievagrybius, supjaustytas paprikas. Truputi pakepus reik ipilti i keptuve grietinele (neplakta) arba grieti..

Recepto vertinimas: 4

Bezė (pyragaičiai su baltymų kremu)

Miltus sumaisyti su soda ir persijoti. Sviesta issukti iki vientisos mases. Tada i ji dalimis deti cukru, paskui po viena kiausini. Viska issukti iki purios mases, kol istirps cukrus. Baigiant sukti supilti esencija. Tada suberti miltus ir greitai uzminkyti tesla.Palaikyti saldytuve 10-30min. Iskoci..

Recepto vertinimas: 5

TIRAMISU

1. išvirti 2 puodelius stiprios espreso kavos, pasaldinti 4 arbatiniais šaukšteliais cukraus ir palikti atvėsti.2. ištrinti iki baltumo kiaušinių trynius su 10 šaukštų cukraus ir 4 šaukštais amareto, švelniai įmaišyti maskarponės sūrį, iki vienalytės masės.3. pusę biskvitinių s..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: stiprios