12 rezultatų ieškant "vaniliniai"

Vaniliniai ledai

Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir maišyti, kol masė užvirs. Pieną nukelti nuo viryklės. Kiaušinio trynius sudėti į ugniai atsparų indą ir po truputį pilant pieną gerai išplak..

Recepto vertinimas: 0

Tradiciniai vaniliniai ledai

Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir maišyti, kol masė užvirs. Pieną nukelti nuo viryklės. Kiaušinio trynius sudėti į ugniai atsparų indą ir po truputį pilant pieną gerai išplak..

Recepto vertinimas: 5

Vaniliniai rageliai

Sukapotus riešutus sumaišyti su varške. 3 trynius išsukti su cukrumi, dėti vanilinį cukrų, ištirpytį sviestą, miltus ir užminkyti tešlą kaip makaronams. Tešlą iškočioti į apvalų lakštą ir supjaustyti į 16 dalių. Ant kiekvienos uždėti varškės su riešutais ir susukti ragel..

Recepto vertinimas: 0

"Sūrio" desertas

Trynius ištrinti su sviestu, cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Įdėti sūrelius ir išmaišyti. Želatiną ištirpinti mažame karšto virinto vandens kiekyje, gerai išmaišyti su sūrio mase. Dėti išplaktus baltymus, riešutus ir razinas. Gerai išmaišyti, supilti į formą ir įdėti į ..

Recepto vertinimas: 0

Vaniliniai sausainiai

Į dubenį suberiame miltus, 3 šaukštus cukraus, sudedame kiaušinių trynius, sviestą, migdolus, vanilės sėklas ir užminkome tešlą. Suritiname du 2,5 cm skersmens dešrelės formos ritinius, suvyniojame į plėvelę ir valandą laikome šaltai. Abu tešlos ritinius supjaustome į 40 plon..

Recepto vertinimas: 5

Kriaušės sluoksniuotoje tešloje

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Kriaušes nulupti, perpjauti pusiau, išimti sėklas ir patroškinti 500 ml vandens. Ataušinti. Jei naudojamos konservuotos kriaušės, jas reikia padėti, kad nuvarvėtų. Tešlą i..

Recepto vertinimas: 0

Vaniliniai sviestiniai sausainiai

Iš miltų, sviesto, cukraus, druskos, vanilės šerdies, trynio ir šaukšto vandens suminkyti vientisą tešlą. Ją suvynioti į plėvelę ir valandą laikyti šaldytuve. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą ant miltais pabarstytos lentos iškočioti į ½ cm storio lakšt..

Recepto vertinimas: 3

TRADICINIAI VANILINIAI LEDAI

Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir maišyti, kol masė užvirs. Pieną nukelti nuo viryklės. Kiaušinio trynius sudėti į ugniai atsparų indą ir po truputį pilant pieną gerai išplakt..

Recepto vertinimas: 5

Kava su ledais

Vaniliniai ledai supjaustomi kubeliais ir sudedami i keturias saltas stiklines. Uzpilama salta kava ir ant virsaus uzdedama smarkiai sulpakta grietinele. Apibarstoma ziupsneliu kakavos milteliu ir patiekiama su siaudeliu. (Diana)..

Recepto vertinimas: 0

Vaniliniai bučinukai

Is teslai skirtu produktu uzmaisome tesla. Jospripildome konditerini svirksta ir ant kepimopopieriumi isklotos skardos formuojame apvaliussausainelius. Kepame 180 C temperaturos orkaiteje. Glajui baltyma suplakame su cukraus pudra ir burokeliu sultimis. Atvesusius sausainelius pertepame, ''suklijuoj..

Recepto vertinimas: 0

Vaniliniai bučinukai

Iš tešlai skirtų produktų užmaišome tešlą. Jospripildome konditerinį švirkštą ir ant kepimopopieriumi išklotos skardos formuojame apvalius sausainėlius.Kepame 180 C temperatūros orkaitėje.Glajui baltymą suplakame su cukraus pudra irburokėlių sultimis. Atvėsusius sausainėliuspert..

Recepto vertinimas: 0

Vaniliniai rageliai;]

Miltus,kiaušinius,sviestą,pusantro pakelio vanilinio cukraus,miltinį cukrų sumaišyti kol bus vientisa masė. Sumaišius į indą įberti kapotus migdolus ir įmaišyti į vientisą tešlos masę.Kai migdolai išsimaišys,padaryti formeles ir 30 min. atšaldyti tešlą. Atšaldžius belieka sau..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vaniliniai