8 rezultatų ieškant "velykinis"

Itališkas velykinis pyragas su makaronais

1.Miltus, cukrų, svietą, kiaušinį ir druską kapoti peiliu, kol sviestas taps mažais gabaliukais. Tuomet tešlą išminkyti ir pusei valandos padėti į šaldytuvą. 2.Įdarui į verdantį pieną supilti makaronus, vieną ketvirtadalį cinamono, druską ir 30 gr. cukraus. Virti nuolat maišant..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis pyragas

Tešlai skirtus produktus išmaišome.Kepti 175 laipsniu orkaiteje 15-20min.Glaisto produktus pavirinti ant ne kaitrios ugnies,kol sutirštes.Supilti ant atvesusio pyrago.Pabarstyti truputi kokoso riešutu. ..

Recepto vertinimas: 4

Velykinis tortas

Į miltus, pabertus ant lentos, burokine tarka tarkuojamas per naktį šaldytuve laikytas margarinas. Ant viršaus sudedama visa grietinė, 2 tryniai, supilamos citrinos sultys, suberiamas vanilinis cukrus, tada tešla kapojama dideliu peiliu, stumiant nuo šonų į vidurį. Taip maišoma, kol vis..

Recepto vertinimas: 2

Velykinis ąsotis (Boba)

Į pašildytą pieną sudedamos mielės, įberiama šiek tiek cukraus ir paliekama, kol pakyla. Išsijoti miltai suberiami į dubenį, supilamos pašildytos mielės. Supylus likusį pieną, tešla išplakama ir paliekama vėl pakilti. Su cukrumi išsukti tryniai sudedami į kildomą tešlą, suber..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis sūris

Varškė gerai ištrinama per sietelį. Sviestas išsukamas su tryniais ir cukrumi, į tyrę suberiamas vanilinis cukrus ir lėtai sukant sudedama varškė. Gerai viską ištrynus, sudedama plakta grietinėlė, išmaišoma ir dedama į specialią formą. Priėš tai forma išklojamas švaria s..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis desertas

Varškę pertriname per sietelį arba permalame mėsmale ir padedame 5-6val. į šaldytuvą. Sviestą išsukame, sudedame atšaldytą varškę, suberiame nuplautas razinas, cukrų, susmulkintus migdolus, supilame trynius, sudedame išplaktą grietinėlę ir viską labai gerai išmaišome. Varškė..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis pyragas

Is teslai skirtu produktu paruosiame mieline tesla. Ja padaliname i dvi dalis. I viena imaisome razinas, o i kita - sumaltus riesutus. Is siu daliu suformuojame volelius ir sukame juos virvute. Virvute iklojame i miltais pabarstyta kepimo forma. Pyraga kildiname siltoje vietoje. Kai iskyla, kepame 2..

Recepto vertinimas: 5

Vėlykinis torčiukas

Formelės su nuimamu kraštu dugną išklokite kepimo popieriumi. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 200°C temperatūrą.Atskirai ištirpdykite maistinius riebalus ir šokoladą. Leiskite atvėsti. Gerai išplakite kiaušinius ir smulkųjį cukrų. Suberkite miltus ir vanilinį cukrų, po to supilki..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: velykinis