20 rezultatų ieškant "verdanti"

Lašišos apkepas su špinatais

Lašišos apkepas su špinatais Sudėtingumas: 4 Ingridientai:  200 g lašišos filė 400 g fermentinio sūrio 4 kiaušinių 300 g špinatų sviesto druskos, pipirų Gaminimas: Špinatus nuplauti, nuskabyti lapus. Sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti minutę. Supilti į sietel�..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgo salotos

Moliūgo salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g moliūgo , 200 g obuolių, skiltelė česnako, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų krapų, aliejaus. Gaminimas: Gabaleliais supjaustytą moliūgo minkštimą sumetame į verdantį vandenį, į kurį įpiltas šaukštas aliejaus. Kelis kartus lei..

Recepto vertinimas: 0

Vegan agurkienė

Vegan agurkienė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 litras vandens, 1 stiklinė virtų perlinių kruopų, 1 morka, 1 svogūnas, 1 didelis agurkas, 20 g aliejaus, 2 šaukšteliai susmulkinto česnako, 1 šaukštelis mairūno, keletas lauro lapelių, prieskoninės druskos. Gaminimas: Morką sutarkuoki..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba

Grybų sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,5 l verdančio vandens, 100 g pievagrybių, 1 morka, 2 bulvės, 1 svogūnas, 1 nedidelis poras, 1 šaukštas aliejaus. Gaminimas: Svogūnus ir morkas supjaustykite ir vos vos pakepinkite aliejuje. Bulves švariai nuplaukite su šepetėliu ir supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba

Bulvių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Bulviųmorkossvogūnaspetražolėkiti žalumynai pagal pageidavimą Gaminimas: Į verdantį vandenį sumesti nedideliais gabalėliais supjaustytą bulvę, po kurio laiko - smulkiai supjaustytą morką, svogūną ir petražolės šaknį. Kitus žalumynu..

Recepto vertinimas: 5

Spurgos su marmeladu

Spurgos su marmeladu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 150 g miltų, 60 margarino, 3 kiaušiniai, žiupsnelis druskos, aliejaus virimui, 250 g slyvų marmelado, stiklinė vandens. Gaminimas: Į puodą supilti vandenį, sudėti margariną ir kaitinti, kol margarinas ištirps, suberti druską ir už..

Recepto vertinimas: 0

Arka

Arka Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2-3 kiaušiniai 1/3 stiklinės grietinės 1 l pieno 4-5 šaukštai cukraus šviežių arba konservuotų vaisių Gaminimas: Inde, pastatytame ant puodo su verdančiu vandeniu, išplakti kiaušinius, supilti grietinę. Viską supilti į verdantį pasaldintą pien�..

Recepto vertinimas: 0

Naminiai ledai su šokoladu

Naminiai ledai su šokoladu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 kiaušiniai, 8 šaukštai cukraus, 25 g vanilės cukraus, 1 l pieno, 25 g juodojo šokolado. Gaminimas: Kiaušinių trynius išsukame su cukrumi ir vanilės cukrumi.Pieną užviriname.Į kiaušinių masę pamažu maišydami pilame verdan..

Recepto vertinimas: 0

Lašišinis tortas

Lašišinis tortas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 0,5kg konservuotos lašišos 2 bulvės 60g sviesto 2 valgomieji šaukštai majonezo žalumynų Druska Saldus pipiras Kiaušinis pagražinimui Gaminimas: Išvirti bulves su lupenom. Paimti konservuotą lašišą, pašalinti kaulus ir odą.  Nul..

Recepto vertinimas: 0

Raudona bulvių sriuba

Raudona bulvių sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 4 bulvės, 3 pomidorai arba šaukštas aštraus pomidorų padažo, šaukštas miltų, 1,5 l sultinio, petražolių arba salierų lapeliai, druska. Gaminimas: Smulkiai supjaustytas bulves išvirkite su nuplikytais ir nuluptais pomidorais..

Recepto vertinimas: 0

Saldi sriuba su skryliais

Saldi sriuba su skryliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Stiklinė džiovintų obuolių, 100 g razinų, 100 g džiovintų svarainių, stiklinė cukraus, stiklinė spanguolių sulčių, pusė citrinos, 2 l vandens, šaukštas krakmolo. Skyrliams: Stiklinė miltų, druskos, vandens, aguonų. Gaminim..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su naminiais lakštiniais

Grybų sriuba su naminiais lakštiniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Lakštiniams: 1 stiklinė miltų, druskos, 1 šaukštelis ištirpinto sviesto, 3 šaukštai vandens arba nuoviro. Sriubai: 1 l mėsos sultinio arba grybų nuoviro, 1 mažas svogūnas, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, drusk..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos dešrelės

Triušienos dešrelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg triušienos, 2.50 g lašinukų, ketvirtadalis stiklinės pieno, 3.1-2 riekelės padžiūvusio pyrago, šaukštas sviesto ar margarino, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, žarnų. Gaminimas: Mėsa dedama į verd..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai

MakaronaiIngridientai:400 g miltaų 4 kiaušiniai 2 šaukštai sviesto 1 šaukštelis druskosGaminimasMiltus nusijokite į didelį dubenį ir viduryje padarykite duobutę. Išplakite kiaušinius su druska ir 100 ml vandens, po truputį pilkite į miltus ir m..

Recepto vertinimas: 0

Dilgėlių sriuba

Dilgėlių sriubaIngridientai:500 g jautienos su kaulais 300 g jaunų dilgėlių 200 g rūgštynių petražolių 1 svogūnas 1/2 šaukšto miltų 1 šaukštas riebalų 2-3 kiaušiniai 3 šaukštai grietinės 3 l vandens truputis porų ir salierųGamini..

Recepto vertinimas: 0

Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos

Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos Ingridientai:Dešrelėms: 500 g kepenėlių 200 g širdžių 300 g plaučių100 g avienos riebalų žarnų (apie 1–1,5 m)druskos lauro lapųkvapniųjų pipirų grūdeliųjuodųjų pipirų grūdeliųaliejaus apkeptičiobreliųrozmari..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su kruopomis

Bulvių sriuba su kruopomisIngridientai:Sriubai tinka įvairios kruopos: perlinės, miežinės, avižinės, ryžių, sorų arba manų.Gaminimas Į verdantį vandenį suberiamos kruopos (išskyrus manų), 30—40 min. paverdamos ir vanduo nupilamas. Į verdantį nuovirą suberiamos perplautos n..

Recepto vertinimas: 0

Jaučio liežuvis drebučiuose

Jaučio liežuvis drebučiuoseIngridientai:400 g. jaučio liežuvio, 2 šaukštai konservuotų žirnelių, 50 g. želatinos, cukraus, maltų juodųjų pipirų, 2 morkos, druskos, 4-5 petražolių šakelės.Gaminimas Liežuvį nuplauname, nusausiname ir nuplikome verdančiu vandeniu (galima ir kelio..

Recepto vertinimas: 2

Daržovių sriuba su naminiais makaronais

Daržovių sriuba su naminiais makaronaisIngridientai:20 g paprikos; 20 g cukinijos; 20 g porų; 20 g salierų šaknų; 15 g pomidorų; 15 g konservuotų kukurūzų; 150 g daržovių sultinio; Druskos ir pipirų; Mėgstamų prieskonių. Makaronams: 50 g miltų; Druskos ir cukraus.Gaminimas Į ver..

Recepto vertinimas: 3

Blynai

BlynaiIngridientai:300 ml pieno, 100 ml grikių miltų, 200 ml kvietinių miltų, 1 šaukštas mielių, 2 arbatiniai šaukšteliai druskos, 1 kiaušinis, 2 dl verdančio pieno.Gaminimas•Iš pieno, miltų ir mielių sumaišyti tešlą. Ji pakyla per keturias valandas. Po to įdėti druskos, kia..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: verdanti