11 rezultatų ieškant "virtiniai"

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulves sumalkite mėsmale. Įminkykit trynius, druskos, muskato riesuto, kepimo miltelius, džiūvėsėlius, miltus. Baltymus isplakite ir įmaisyke į teslą. Keptuvėje su aliejumi apkepkite susmulkintą svogūną, sumaisykite su apkeptais batono kubeliais. Imkite dalį teslos, į vidurį dėkite ..

Recepto vertinimas: 0

Virtiniai su kopūstais ir grybais

Įdarui džiovintus grybus išverdame pasūdytame vandenyje, išgriebiame, nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Apvirtus smulkiai supjaustytus kopūstus pakepiname svieste su susmulkintu svogūnu, sudedame išvirtus supjaustytus džiovintus grybus, maišydami dar pakepiname, pasūdome ir išmaišo..

Recepto vertinimas: 0

Virtiniai, įdaryti varške ir špinatais

Iš miltų, kiaušinio, vandens, druskos ir trupučio aliejaus užminkome tešlą ir palaikome pusvalandį kambario temperatūroje, kad sustingtų. Po to ant pabarstytos miltais lentelės plonai iškočiojame tešlą, formele arba stikline išpjauname skritulėlius. Špinatus perrenkame, gerai nup..

Recepto vertinimas: 1

Kukorai

Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sugrūdamos arba sumalamos mėsmale, suberiami miltai, pasūdoma. Iš tešlos kočiojami maždaug 8 cm ilgio ir 6 cm pločio paplotėliai, ant jų dedama morkų įdaro. Kraštai užlankstomi kaip virtiniams. Kukorai dedami į riebalais išteptą skardą ir ke..

Recepto vertinimas: 0

Ruginių miltų virtiniai su kopūstais

Iš nurodytų komponentų suminkyti tešlą. Paruošti įdarą iš troškintų su spirgučiais ir svogūnais raugintų kopūstų. Tešlą iškočioti, formuoti virtinius, labai gerai užlankstyti kraštus. Virti pasūdytame vandenyje. Pagaminti padažą: svogūnus ant silpnos ugnies pakaitinti..

Recepto vertinimas: 4

Kiniški virtiniai

Išmaišome miltus verdančiame vandenyje, paskui - šaltame kartu su aliejumi. Suformuojame rutulį ir išminkome. Padarome 16 vienodų gabalėlių ir iškočiojame apskritimus. Ant apskritimų vidurio dedame įdarą ir rūpestingai užspaudžiame kraštelius, kad išeitų krepšeliai. Ruošdami ..

Recepto vertinimas: 0

Aukštaitiški virtiniai su bulvių įdaru

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą ir iškočiojame iš jos didelį lakštą. Jį supjaustome nedideliais gabalėliais. Įdarui bulvių košę sumaišome su aguonomis ir žiupsneliu druskos. Įdarą dedame ant vieno tešlos gabalėlių krašto, užlenkiame ir formuojame virtinius. K..

Recepto vertinimas: 3

KINIŠKI VIRTINIAI

Ismaisome miltus verdanciame vandenyje, paskui - saltame kartu su aliejumi. Suformuojame rutuli ir isminkome. Padarome 16 vienodu gabaleliu ir iskociojame apskritimus. Ant apskritimu vidurio dedame įidarąa ir rupestingai uzspaudžziame krastelius, kad išseitu krepsšeliai. Rusošdaimi įdaraa1;ą..

Recepto vertinimas: 0

Aukštaitiški virtiniai

Is teslai skirtu produktu paruosiame tesla ir iskociojame is jos laksta. Idarui bulviu kose sumaisome su aguonomis ir druska. Ties teslos laksto krastu dedame po sauksteli idaro, uzlenkiame teslos krasta ir formuojame virtinius. Virtinius verdame pasudytame vandenyje. Patiekiame su grietine arba spi..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulves sumalame mesmale. Iminkome trynius, druskos, muskato riesuto, kepimo miltelius, dziuveselius, miltus. Baltymus isplakame ir imaisome i tesla.Keptuveje su aliejumi apkepame susmulkinta svoguna, sumaisome su apkeptais batono kubeliais. Imame dalįi teslos, iį viduirį dedame keletąa kubeliu s..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulves sumalame mėsmale. Įminkome trynius, druskos, muskato riešuto, kepimo miltelius, džiūvėsėlius, miltus. Baltymus išplakame ir įmaišome į tešlą.Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą svogūną, sumaišome su apkeptais batono kubeliais. Imame dalį tešlos, į vidurį dedame ke..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: virtiniai