Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/13

DIETINĖ SRIUBA

Bulviu kose praskiesti karstu pienu, prideti aviziniu dribsniu nuoviro, dilgeliu milteliu, druskos, uzvirinti. Sriuba paduoti i stala su dziuvesiais...

Recepto vertinimas: 0

Editos kal─Śdinis pyragas

Mieles , cukr┼│ i┼ítirpdyt ┼íiltame piene, bet ne kar┼ítame, ─»d─Śti por─ů ┼íauk┼ít┼│ milt┼│ ir palaukiame kol i┼íkils. Tada supilame puse i┼ítirpinto margarino ar sviesto, kit─ů dal─» paliekame te┼ílos ko─Źiojimui. Dedame po truput─» miltus ir atsargiai mai┼íome, i┼íminkome te┼íl─ů ir l..

Recepto vertinimas: 4

Keptas up─Śtakis

I┼ídarin─Śti up─Śtakiai nuplaunami, nusausinami, ─»trinami druska, sumai┼íyta su prieskoniais, pavilgomi i┼íplaktame kiau┼íinyje, pavoliojami miltuose ar d┼żi┼źv─Śs─Śliuose ir kepami keptuv─Śje ant silpnos ugnies. Patiekiami pa┼íildytame pusdubenyje, papuo┼íti citrinos grie┼żin─Śliais ar apiba..

Recepto vertinimas: 0

Virtinukai su ┼żalios m─Śsos ─»daru (kold┼źnai)

I┼í milt┼│, s┼źdyto vandens ir kiau┼íinio u┼żminkoma nekieta te┼íla ir palaikoma 20ÔÇö30 min. Tada dar kart─ů labai gerai i┼íminkoma. ─«darui m─Śsa be pl─Śvi┼│ ir gysl┼│ ir svog┼źnas sumalama m─Śsmale. Lajus labai smulkiai supjaustomas, sudedamas ─» m─Śs─ů, ─»beriama druskos, trint┼│ mair┼źn┼│..

Recepto vertinimas: 0

FLIAKAI (SKRANDINUKĖ)

Skrandis gerai isplaunamas keliuose vandenyse. Skrandis uzplikomas verdanciu vandeniu ir greitai valoma vidine, grubleta puse, kol nusiims zalsvai rudos spalvos pleve. Skrandis turi buti visiskai baltas.Isverdamas sultinys is avienos kaulu. Skrandis dedamas i sultini ir verdamas 40-50 min. Morkos, s..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių ir vištienos apkepas su šaldyta tešla

Saldytas darzoves isverdame pasudytame vandenyje.Vistiena supjaustome gabaliukais, apkepame keptuveje su aliejumi, sudedame miltus, supilame grietinele, truputi darzoviu nuoviro, idedame prieskoniu, gerai ismaisome, nukeliame nuo ugnies, sumaisome su darzovemis ir sudedame i kepimo inda. Ant virsaus..

Recepto vertinimas: 0

Nuostabus ananasinis tortas

Te┼ílos paruo┼íimas:Vanden─» u┼żverdame, sudedam sviest─ů. Kai sviestas i┼ítirpsta, per sietel─» sijojant supilami miltai. Te┼íl─ů i┼ímai┼íyti labai gerai, kad nebekibt┼│ prie indo kra┼ít┼│. Truputi atv─Śsiname, kad neusuplikt┼│ kiau┼íiniai. Tada ─»mu┼íame kiau┼íinius. Gerai mai┼íyti, kol gaunasi gr..

Recepto vertinimas: 0

Tortas ÔÇ×Juodasis mi┼íkas"

─«kaitinkite orkait─Ö iki 180┬░C. I┼ítepkite sviestu dvi 23 cm skersmens apvalias formas. I┼íklokite kepimo popieriumi. I┼ítepkite popieri┼│ sviestu. ─« didel─» duben─» suberkite miltus, kepimo miltelius ir druskos. I┼ítirpinkite ┼íokolad─ů, ─»state ind─ů ─» puod─ů su l─Śtai verdan─Źiu vanden..

Recepto vertinimas: 5

Lazanija

Bolonese pada┼żas gaminamas taip: gilesn─Śje keptuv─Śje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svog┼źnas, sutarkuota per burokin─Ö trintuv─Ö morka, susmulkintas ─Źesnakas. Dar┼żov─Śms apkepus, sudedamas far┼ías, susmulkinti grybai (d┼żiovintus grybus prie┼í tai reikia derai i┼ímirkyti vandeny..

Recepto vertinimas: 4

Mano pica

─«kaitinkite orkait─Ö iki 220 ║. ─« miltus nuolat mai┼íydami supilkite pien─ů ir ─»mu┼íkite kiau┼íini┼│. Pagardinkite druska ir pipirais. Skard─ů i┼ítepkite 1 ┼íauk┼ítu aliejaus, supilkite te┼íl─ů ir kepkite 10 minu─Źi┼│. Tuo metu supjaustykite svog┼źnus ir ─Źesnakus, sumai┼íykite juos su likusiu a..

Recepto vertinimas: 1

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

Te┼íla gaminama kaip pagerintam pyragui. Var┼ík─Ś gerai i┼ítrinama su sviestu, mu┼íama po vien─ů kiau┼íin─», dalimis beriamas cukrus ir gerai i┼ítrinama, kad b┼źt┼│ vientisa mas─Ś, tada suberiamas vanilinis cukrus, nuplautos razinos ir miltai. Kai u┼żminkyta te┼íla pakyla, i┼íko─Źiojamas ..

Recepto vertinimas: 0

Apelsin┼│ tortas

I┼íminkykite visus produktus, skirtus trapiai te┼ílai (i┼ískyrus apelsin┼│ d┼żem─ů). Te┼íl─ů suspauskite ─» rutul─», suvyniokite ─» folij─ů ir ma┼żiausiai 30 min. laikykite ┼íaldytuve. Tada i┼íko─Źiokite apskrit─ů lak┼ít─ů ir ─»klokite ─» 26 cm skersmens tortin─Ö. Te┼íl─ů prie┼í kepdami subadykit..

Recepto vertinimas: 0

Aštri vištiena tešloje

Vi┼ítien─ů nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite kubeliais. Paruo┼íkite te┼íl─ů. ─« duben─» suberkite persijotus miltus, raudon─ůsias paprikas, ─Źesnakus, imbierus ir drusk─ů. ─«mu┼íkite kiau┼íin─» ir gerai i┼ímai┼íykite. ─« te┼íl─ů sumerkite vi┼ítienos kubelius ir palikite pastov─Śti 4 valanda..

Recepto vertinimas: 4

Kavos tortas su plakta grietin─Śle

I┼ítirpinti sviest─ů ir palikti atv─Śsti.Kiau┼íinius,cukr┼│ ir drusk─ů plakti kar┼íto vandens vonel─Śje,kol sutir┼ít─Śs.Duben─» su plakiniu perd─Śti ─» ┼íalto vandens vonel─Ö ir plakti kol mas─Ś atv─Śs.V─Śliau suberti persijotus miltus ir nuolat mai┼íant supilti i┼ítirpint─ů sviest─ů.Te┼íl─ů supilt..

Recepto vertinimas: 5

Bandelės su varške

Mieline tesla ruosiame taip pat, kaip velykinems bandelems. Antrakart pakilusia tesla iskociojame, supjaustome keturkampiais, i viduri dedame varskes, sumaisytos su dzemu, uzlankstome kampus.Is likusiu teslos krastu suformuojame rutuliukus, dedame bandeles i skarda ir kildiname 45-50 min.Tada aptepa..

Recepto vertinimas: 4

Malaizijietiškas medaus pyragas (Lauros)

Cukr┼│ i┼ílydykite iki karamel─Śs ant vidutinio kar┼ítumo skyl─Śs. Tada supilkite vanden─» ir i┼ímai┼íykite iki krisl┼│ dingimo. Sud─Śkite ─» puod─ů sviest─ů ir, j─» i┼ílyd─Ö, sirup─ů atv─Śsinkite. I┼ísukite kiau┼íinius ir ─» juos supilkite kondensuot─ů pien─ů. Suplakite. Nugesinkite sod─ů ir ..

Recepto vertinimas: 3

Negro pilvas

Kiausiniai isplakami su cukrumi. Grietineje nugesinama soda. Visa si turini sumaisome dedame kakava ir miltus. Ismaisome. val palaikome saltai. Is teslos darome 3 lakstus ir kepame 200 cC temperaturoje. Iskiapusius lakstus pertepame. Isbrinkiname zelatina, jogurta isplakame, sudedame zelatina ir pe..

Recepto vertinimas: 4

Greiti pyrag─Śliai

Margarin─ů arba sviest─ů i┼ítirpiname. ─« duben─Śl─» ─»pilame grietin─Ö irsviest─ů, suberiame miltus ir kepimo miltelius. Visk─ů i┼ímai┼íome. Te┼íl─ů minkome rankomis. Po to i┼íko─Źoijame plonai te┼íl─ů ir supjaustome kvadrat─Śliais. ─« kvadrat─Ślius dedame uogien─Ö ir u┼żlankstome kra┼ítus. Kepimo ..

Recepto vertinimas: 4

Apkepas su grybais ir bulv─Śmis (Ramun─Śs)

U┼żmai┼íyti te┼íl─ů, ji turi b┼źti skystoka. Pus─Ö te┼ílos pilti ─» skard─ů. Ant jos burokine tarka u┼żtarkuoti 4 virtas bulves, pabarstyti bulvi┼│ prieskoniais, ant bulvi┼│ d─Śti smulkiai pajaustyt┼│ (virt┼│) gryb┼│ ir svog┼źn┼│ sluoksn─», paskanint─ů druska ir pipirais. Vir┼íutinis sluoksnis - i..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuotos tešlos pyragas su vyšniomis

Jei naudojate ┼íaldyt─ů sluoksniuot─ů te┼íl─ů- j─ů at┼íildyti. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ant miltais pabarstytos lentos ─» 50 cm ilgio ir 35 cm plo─Źio lak┼ít─ů. Jo viduryje 8 cm plo─Źio juost─ů pabarstyti biskvito trupiniais. Juos ap┼ílakstyti vy┼íni┼│ likeriu. Ant trupini┼│ sluoksnio sud─Śti vy┼ínias...

Recepto vertinimas: 1

Maltiniai su voveraičių padažu

Farsa sumaisome su batono riekelemis, kiausinio plakiniu, krakmolu, prieskoniais. Formuojame maltinius. Juos apvoliojame dziuveseliuose ir apkepame aliejuje. Padazui svieste apkepame kubeliais supjaustyta svoguno galvute. imaisome miltus ir po truputi grietine. Suberiame voveraites ir maltus pipirus..

Recepto vertinimas: 4

Bez─Ś tortas su persikais

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 175┬░C temperat┼źros. Kiau┼íini┼│ trynius atskirti nuo baltym┼│. Sviest─ů arba margarin─ů i┼ísukti iki purios mas─Śs. Po truput─» suberti 130 g cukraus, sud─Śti trynius bei ─»pilti 2 ┼íauk┼ítus vandens. Visk─ů i┼íplakti iki purumo. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir ..

Recepto vertinimas: 4

Falafeliai

Visk─ů sud─Śti ─» duben─». Gerai i┼ímai┼íius, l─Śtai pilti vanden─» ir toliau mai┼íyti, kol gausis tir┼íta te┼íla. I┼í gautos mas─Śs su rankom formuoti nedidelius blynelius ir kepti keptuv─Śje ant aliejaus, kol gra┼żiai apskrus. Pastaba: l─Ö┼íi┼│ miltus nesunkiai gausite sumal─Ö l─Ö┼íius su paprast..

Recepto vertinimas: 4

Florentinai

1. Sumai┼íyk ir suminkyk visus ingridientus pagrindui. I┼íko─Źiok te┼íl─ů, ir i┼íklok ─» form─ů 30-40 cm dyd┼żio (teflonin─Śs formel─Śs tepti riebalais neb┼źtina). Kepti pagrind─ů 175 laipsni┼│ temperat┼źroje - 10 min. 2. Puriai i┼ísukti sviest─ů migdol┼│ masei. Sud─Śti susmulkint─ů migdol┼│ ..

Recepto vertinimas: 0

SŪRŪS SAUSAINIAI PRIE ALAUS

Margarina sukapoti su miltais. Pasudyti su miltais sukapota margarina, sudeti trynius, supilti grietine. Suminkyti tesla ir atsaldyti. Iskocioti tesla (apie 1cm storio) ir formelemis ispjaustyti sausainius. Pries kepant plonai patepti isplaktu kiausinio baltymu ir pabarstyti kmynais. Kepti labai kar..

Recepto vertinimas: 4