11 rezultatų ieškant "kepta v e"

Lašiša su greipfrutų salotomis

Greipfrutus nulupti ir padalyti skiltelėmis. Actą ir aliejų išmaišyti, pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Lašišą supjaustyti plonomis riekelėmis. Žuvies gabaliukus kepinti alyvuogių aliejuje 2 min. Salotas, greipfrutų skilteles, salierų stiebus ir keptą lašišą sudėti į lėkštę. ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta antis su daržovėmis

Mėsą supjaustyti, svogūnus apvirti. Mėsą, svogūnus ir pomidorus pakaitomis suverti ant iešmo. Aliejų sumaišyti su prieskoniais ir mišiniu aptepti mėsą. Tada kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje kepta vištiena su kokoso pienu

Višta nuplaunama, nusausinama virtuvine servetėle, aštriu peiliu supjaustoma gabalėliais. Svogūnai ir česnako skiltelės nuplaunami ir susmulkinami. Formelėje pakaitinama truputį aliejaus, į jį sudedami svogūnai ir česnakas ir pakepinama. Vištienos gabalėliai, prieskoniai taip pat sud..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kalakutas su slyvomis

Kalakutą paruošti, iškepti ir pusdubenyje sutvarkyti kaip keptą žąsį (receptas: kepta žąsis).Vietoj obuolių imti marinuotas arba virtas džiovintas slyvas, kuriomis aplinkui apdėti kepsnį. Be to, šaltiems užkandžiams kalakutą galima kepti įdarytą slyvomis. ..

Recepto vertinimas: 3

Paprasta kepta obuolienė

labai paprasta,bet gera KEPTA obuoliene darau taip:gerai tinka zieminiai nukrite obuoliai.Nuplaunu obuolius,ispjaunu seklas.Nulupti nereikia.Tada sutarkuju(tarkuot galima bulviu tarkavimo masina,as tai virtuviniu kombainu,ten kur dideli peiliai),tada i puoda,mano puodas 5 litru,tai ne visai pilna..

Recepto vertinimas: 1

Kepta šviežia kiaulienos dešra

Į keptuvę sudėta dešra subadoma aštriu plonu virbu ar šakute, kad kepant nesusproginėtų. Pridedama riebalų, įpilama truputį karšto vandens ir kepama, kol viena pusė gražiai apkeps. Tada dešra apverčiama ir apkepinama antroji pusė. Prieš valgant supjaustoma ir užpilama tuo pačiu..

Recepto vertinimas: 0

Kepta marinuota veršiena

Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtrinamas veršienos gabalas. Išverdamas marinatas iš prieskonių (pipirų, lauro lapelių), acto, cukraus ir vandens ir atvėsęs užpilamas ant mėsos. Marinuojama 4—6 val. Išimta iš marinato ..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas batonas su kepta nugarine

Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pusę. Vieną pusę ištepame ančiuvių pasta, uždedame salotų lapų, apšlakstome aliejumi. Ant viršaus dedame per pusę perpjautus pomidorus, plonai supjaustytą Parmezaną ir keptą nugarinę. Pasūdome, pagardiname pipirais. Uždedame antrąj..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA VIŠTA SU VYNUOGĖMIS

Vista supjaustyti i keturias dalis, itrinti druska ir palikti 20 min. pastoveti. Is 500 g vynuogiu isspausti sultis. Vistos gabalelius pakepinti svieste, kol igaus auksiniai geltona spalva. Po to mesos gabalelius sudeti i kepimui atsparu inda, istatyti i orkaite ir kepti toliau. Kepant kartas nuo ka..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA VIŠTIENOS FILĖ SU BRUKNĖMIS

Kiekviena vistos krutinele perpjauname per puse, suvyniojame i maistine plevele ir ismusame iki plonumo. Po to pabarstome druska ir pipirais, kepame ikaitintame svieste is abieju pusiu. I brukniu uogienes padaza suberiame smulkintus svogunus, paprika, supilame vyno acta, citrinu sultis, sudedame pet..

Recepto vertinimas: 0

TRINTA DARŽOVIŲ SRIUBA SU PRIEDAIS

I troskintuva sudedame stambiai supjaustytas darzoves, ipilame aliejaus ir troskiname nuolat pamaisydami. Kai darzoves suminksteja, iberiame prieskoniu ir ipilame 150 g vandens, uzviriname. Smulkintuvu viska sutriname, supilame grietinele ir uzviriname. Vistienos file ir lasisos tile supjaustome ned..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: kepta v e