Keptas varškės desertas


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

200 g varškės
100 g cukraus
50 g sviesto
4 kiaušinių
1 arbatinio šaukštelio sutarkuotos citrinos žievelės
sviesto kepimo formelėms patepti

Papuošimui: 200 g grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, sirupe konservuotų vyšnių

Gaminimas:
Varškę sutriname per tinklelį ir sumaišome su minkštu sviestu, cukrumi, suplaktais kiaušiniais ir citrinos žievele. Gerai išmaišome.
Masę sudedame į sviestu pateptas kepimo formeles.
Kepame 200 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitėje.
Desertą papuošiame plakta pasaldinta grietinėle ir sirupe konservuotomis vyšniomis. 
Tinka vartoti su:

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!