Apkepta veršiena


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g virtos veršienos,
druskos,
pipirų,
citrinos sulčių,
riebalų,
2 šaukštai miltų,
2 stiklinės pieno,
2 šaukštai tarkuoto sūrio,
šaukštas maltų džiūvėsėlių,
šaukštas sulčių.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti, apibarstyti druska, citrinos sultimis ir sudėti į sviestu išteptą indą. Ištirpinti riebalus, juose pakepinti miltus, įpilti pieno, pavirinti. Pagamintu padažu apipilti mėsą, apibarstyti džiūvėsėliais ir sūriu. Tada apdėlioti sviesto griežinėliais ir kepti orkaitėje 20 minučių. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!