Miltai, milt receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/50

Obuolių pyragas

sviestas sukamas su cukrumi,imusant po viena tryni. Grietine ismaisoma su soda. Beriami miltai. Isplakami baltymai. Viskas sumaisoma. I tesla dedami supjaustyti obuoliai. Kepama iki 200*C ikaitintoje orkaiteje 30min. Skanaus... (Agne)..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliniai sausainiukai

Obuolius reikia nuvalyti t.y nulupti ir išimti sėklas, paskui supjaustyti į nelabai stambias skilteles. Na, jei obuoliai dideli tai bus iš vieno kokių 15 skiltelių. Taip juos supjausčius užpilkite cukrumi ir cinamonu ir palikite 5 min pastoveti. Tešla: Sviestas turi būti sušalęs, nes jį..

Recepto vertinimas: 4

Vaflinis pyragas

Sviestą, pieną ir cukrų pakaitinkite, išmaišykite ir ataušinkite. Suberkite pieno miltelius ir kakavą. Riešutus ir džiovintus vaisius susmulkinkite. Du vaflių lakštus sutrupinkite, viską sudėkite į šokolado masę ir išmaišykite. Paruoštą masę sukrėskite ant vaflio lakšto, užd..

Recepto vertinimas: 4

Prancūziškas tortas

Užmaišyti trapią tešlą, suvynioti į polietileną ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Iškočioti, kad atitiktų tortinės formos dugną, ir subadyti šakute. Plikyta tešla: užvirti stiklinę vandens su sviestu ir žiupsneliu druskos, suberti miltus, maišyti, kol tešla atstos nuo puodo..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis su grybais

Plekšnes nuvalyti, išimti vidurius, nupjauti galvą ir pelekus, pasūdyti, pašlakstyti actu ir pusvalandį palaikyti šaltai. Paskui suvilgyti kiaušinio ir pieno mišinyje, apvolioti džiūvėsėliais ir kepti riebaluose, kol apsitrauks rausva plutele. Iškepusias žuvis sudėti į pašildytą ..

Recepto vertinimas: 0

SŪDYTI AGURKAI SU RAUDONAISIAIS SERBENTAIS

Agurkus nuplauti ir palikti 1 val. saltame vandenyje. Raudonuosius serbentus nuplauti ir isvalyti nuo sakeliu. I stiklaini ant dugno deti prieskonius ir zalumynus. Paskiau sudeti agurkus tarp ju pridedant raudonuju serbentu. Vandeni uzvirti ir suberti druska. Truputi atvesinus uzpilame juo agurkus s..

Recepto vertinimas: 0

Plakta trapi tešla

26 cm skersmens torto formos dugną iškloti kepimo popieriumi. Minkštą sviestą, cukrų, trynį bei druską išplakti iki purios masės, įmaišyti išsijotus miltus. Tešlą sudėti ant torto formos dugno. Daug kartų subadyti šakute, uždengti popieriumi ir 30 min. laikyti šaltoje vietoje. ..

Recepto vertinimas: 0

kečiupo padažas

Morką sutarkuoti, supjaustyti svogūną. Į keptuvę ipilti aliejaus pakepinti svogūnus, apkepus svogūnams suberti morkas ir pakepti kol apskrus. Įpilti kečiupo (kečiupo pilti tiek kad viskas butų apsemta), įdėti miltų, supilti pieną. Tuomet dar pakepti, įdėti vegetos ir dar pagal skoni..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena, troškinta su grybais

Mėsą atskirti nuo kaulų, supjaustyti nedideliais gabalėliais ir šiek tiek apkepinti. Iš kaulų išvirti sultinį. Grybus ir prieskonines daržoves patroškinti margarine, įpilti sultinio, sudėti vištienos gabalėlius, uždengti ir viską ištroškinti. Tuomet supilti su šaltu sultiniu sum..

Recepto vertinimas: 0

Varskėtukai su cinamono padažu

Varske pertriname per tinkleli. Kiausini suplakame su cukrumi ir druska. I varske imaisome kiausinio plakini ir miltus. Is teslos formuojame volelius, supjaustome 1,5 cm ilgio gabaleliais ir 3-4 min. verdame pasudytame ir pasaldintame vandenyje. Padazui istirpiname sviesta ir sumaisome su grietine, ..

Recepto vertinimas: 4

Kūčiukai

Tryniai ištrinami su cukrumi, sudedamas ištirpintas sviestas, nuplikytos ir sugrūstos aguonos. Viską gerai išsukus, dedama grietinė, truputis druskos, miltai ir užminkoma tešla (jei ji bus labai kieta, reikia įpilti truputį pieno). Baigiant tešlą minkyti, įberiama prieskonių (vanilino..

Recepto vertinimas: 3

Spurgos

Išplakt kiaušinius su majonezu ,su cukrum su druska ir su vanilinu.Išplakti .........Kai išplaki sumaišai su varške o paskui sumaišyti kepimo miltelius su miltais padaryti tesla,susukti i mazus rutuliukus galima padaryti nedidele maža skilutę viduryje ,ir virti karštame aliejuje .........

Recepto vertinimas: 4

Bulvių salotos su kiaulienos šonine

Išvirtas bulves supjaustome kubeliais ir apibarstome smulkintais petražolių lapeliais. Keptuvėje apkepiname kubeliais pjaustytą kiaulienos šoninę, sudedame smulkintus svogūnus, kiek pakepiname. Tuomet pasūdome ir pabarstome miltais. Maišydami dar pakepiname, užpilame actu bei vandeniu i..

Recepto vertinimas: 2

Dviejų rūšių tešlų tortas

• Iš trapiai tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 1 vai. palaikome šaltai. Tuomet iškočiojame du 5 mm storio lakštus. Iš likusios juos apipjaunant tešlos suformuojame 6 gėlytes, likusią tešlą paliekame trupiniams. Kepame 170° C temperatūros orkaitėje.•Iš pagerintai teš..

Recepto vertinimas: 0

Jaunystes vėjas

Medu istirpinti su cukrumi, sudeti sviesta. Atausinti. Sudeti nugesinta soda, kiausinius, miltus. Tesla atsaldyti. Padalinti i 5 gabalelius, iskocioti ir deti kepti... Pertepimas: Isplakti grietine su cukrumi ideti pagal skoni citrinos rugsteles, skoni dar labiau pagerintu smulkinti lazdyno riesuta..

Recepto vertinimas: 0

MARCIPANINIAI PYRAGĖLIAI IŠ TRAPIOS TEŠLOS SU ALIEJUMI

Kiaušinius išplakite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki putų. Tada, lėtai pildami, įmaišykite aliejų ir pieną. Miltų, kepimo miltelių ir kakavos mišinį persijokite ir suberkite į kiaušinių ir aliejaus masę. Galiausiai įmaišykite migdolus, romą bei prieskonius. Į riebalais ište..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai kibinai

Virtas bulves gerai sutrinti arba sumalti, žalias sutarkuoti. Varskę issukti su kiausiniais, supilti grietinę, suberti prieskonius. Visus produktus suminkyti, miltų beriant tiek, kad tesla nebūtų labai kieta. Isjos daryti kibinus, aptepti plaktu kiausiniu, kepti orkaitėje arba keptuvėje su r..

Recepto vertinimas: 1

Pertrinta briuselinių kopūstų sriuba

Briuselinius kopūstus nuplaukite ir nuvalykite. Užvirinkite 250 ml sūdyto vandens, sudėkite briuselinius kopūstus, vėl užvirinkite ir virkite 10 minučių. Is puodo isimkite 10 kopūstų, supjaustykite į keturias dalis ir atidėkite. Rankiniu arba elektriniu maisikliu isplakite sriubos tyrę..

Recepto vertinimas: 0

ŠAKOTIS II

Vanilini cukru suberti i cukru. Sviesta ir cukru istrinti iki vientisos mases nuolat pridedant po 1-2 kiausinius, kol sudesite visus kiausinius. Tada sudeti miltus ir supilti grietine. Viska labai gerai ismaisome iki vientisos mases. Kepti specialiame peciuje...

Recepto vertinimas: 0

Mocca fondiu receptas

Sutarkuokite sokolada ir sumaisykite su kavos milteliais. Supilkite i fondiu inda grietinele, sokolada ir kava. Silpnai kaitindami, maisykite, kol bus vientisa mase. Supilkite cheresa ir gerai ismaisykite. Patiekite su biskvitiniais pirsteliais, zefyrais ar pyrago kubeliais...

Recepto vertinimas: 4

Obuolių krepšeliai

Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti kubeliais. Drauge su razinomis ir cukrumi šiek tiek patroškinti, kad suminkštėtų, ir ataušinti. Pagardinti citrinos sultimis. Orkaitę įkaitinti iki 180-200°C temperatūros. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į ..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis pyragas

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame trapią tešlą. Ja išklojame kepimo formą, suformuojame aukštesnius kraštus ir kepame 170°C temperatūros orkaitėje. Įdarui kiaušinį ir trinius išplakame su cukrumi, sudedame sviestą, išspaudžiame citrinos sultis, įtarkuojame jos žievelę i..

Recepto vertinimas: 0

ŠOKOLADINIS PYRAGAS SU BEZE

Kiausiniu trynius istriname su cukrumi ir uzpilame karstu pienu. Pakaitiname nuimame nuo ugnies sudedame sokolada. Atvesiname iki 24C, sudedame sviesta ir isplakame. Beze: Kiausiniu baltymus isplakame su cukrumi veliau suberiame vanilinj cukru. Paruosta pyraga konditeriniu svirkstu padengiame beze i..

Recepto vertinimas: 0

Čigonas (vaisinis plokštainis)

Viskas, išskiriant vaisius, dubenyje gerai išsukama. Vaisiai nuplikomi verdančiu vandeniu, iš slyvų išimami kauliukai. Visi vaisiai smulkiai supjaustomi, apibarstomi cinamonu ir, sudėjus į tešlą, sumaišoma, kad vienodai pasiskirstytų. Tešla sudedama į pergamentu išklotą ir riebalai..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininiai keksiukai

Ištirpinkite margariną. Sutarkuokite geltonąją nuplauto ir nusausinto apelsino žievelės dalį, paskui apelsiną perpjaukite perpus ir išspauskite sultis. Išsukite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilkite pravėsusį margariną. Išmaišykite sausus komponentus, sudėkite tark..

Recepto vertinimas: 4