Actas su prieskoniniais žalumynais salotoms

Ingridientai:
Išeiga-750 ml
1 ryšelis šviežio pelerūno
arba baziliko,
arba 5-7 šakelės šviežio rozmarino
arba čiobrelio,
arba bet kokio kito prieskoninių žalumynų derinio,
750 ml baltojo vyno acto

Gaminimas
Prieskoninius žalumynus sudėkite ant pjaustymo lentelės ir pamaigykite, kad atsiskleistų skonis. Sudėkite žalumynus į sterilizuotą stiklainį. Užvirinkite actą ir užpilkite juo žalumynus.

Stiklainį ataušinkite, hermetiškai uždarykite ir palaikykite vėsioje vietoje mažiausiai 2 savaites. Perkoškite actą per musliną ar popierinį kavos filtrą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!