Aguoninis biskvitas


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

150 g aguonų,
225 g cukraus,
8 kiaušiniai,
75 g saldžiųjų migdolų,
2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių,
1 šaukštas krakmolo,
1 šaukštas sviesto,
cinamono.

Gaminimas:

Aguonas užplikykite karštu vandeniu, nusausinkite ir gerai sumalkite kavos malimo mašinėle. Trynius ištrinkite iki baltumo, į juos sudėkite paruoštas aguonas, sumaltus migdolo riešutus, prieskonius ir išmaišykite. Pyrago džiūvėsėlius sudrėkinkite sviestu. Baltymus gerai išplakite iki putų. Baltymus sumaišykite su aguonų ir trynių mase, maišydami dalimis dėkite džiūvėsėlių, krakmolo. Tešlą dėkite į formą ir kelkite karštoje orkaitėje 40 – 50 minučių. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!