Aguoninis biskvitas

Ingridientai:
150 g aguonų;
225 g cukraus;
8 kiaušiniai;
75 g riešutų;
2 valg. š. maltų džiūvėsėlių;
1 valg. š. bulvių krakmolo;
1 valg. š. tirpinto sviesto;
Truputis cinamono ar vanilės.
Gaminimas
Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2-3 kartus. Tryniai ištrinami iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Paskui sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama orkaitėje 40-50 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!