Aluje kepti vištų sparneliai


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

8 vištų sparneliai
2 didelės morkos
3 skiltelės česnako
1 butelis alaus
druska
pipirai

Gaminimas:

Sparnelius įtriname susmulkintu česnaku, druska, pipirais ir paliekame 1 valandai uždengtame inde.
Morkas nuskutame, supjaustome griežinėliais ir jais išklojame skardos dugną. Ant morkų sudedame vištų sparnelius ir užpilame alumi. Kepame 200° - 230°C temperatūros orkaitėje. Kas 15 minučių sparnelius palaistome susidariusiomis sultimis.
Prie vištų sparnelių patiekiame bulvių košę ir alų. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!