Apkeptos įdarytos dešrelės

Ingridientai:
4 porcijos

250g. pievagrybių
1 mažas svogūnas
4 pomidorai, šiek tiek sviesto
1 kiaušinis
1 šaukštelis kario
1/8 l.grietinės
100g. tarkuoto fermentinio sūrio
Druskos ir pipirų
400g, dešrelių
Gaminimas
Pievagrybius nuplauti ir nuvarvinti. Nuluptus svogūnus smulkiai supjaustyti. Pomidorus supjaustyti griežinėliais. Skardą patepti sviestu.
Kiaušinį išplakti su kariu, grietine, supjaustytais pievagrybiais, pasūdyti ir pabarstyti pipirais.
Dešreles perpjauti išilgai, sudėti į skardą ir įdaryti. Ant dešrelių sudėti pomidorų griežinėlius, apibarstyti likusiu sūriu ir pašauti į orkaitę. Kepti 15 min. (Deimena)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!