AŠTROKA MĖSOS SRIUBA

Ingridientai:
30 g virtų karališkų pupelių,
20 g marinuotų agurkų,
20 g keptų svogūnų,
1/6 g aitriosios paprikos,
1 g česnako, 100 g sultinio,
100 g pomidorų sulčių,
50 g jautienos antrekoto,
20 g aliejaus, 15 g paprikos,
druskos, pipirų,
"Vegetos" prieskonių.
Gaminimas
Į puodą supilame aliejų ir sudedame nedideliais gabalėliais pjaustytą jautienos antrekotą, pakepiname 5 minutes. Sudedame smulkintą česnaką ir aitriąją papriką, pakepiname. Supilame pomidorų sultis ir sultinį. Verdame 10 minučių, nugraibome putas. Sudedame virtas pupeles griežinėliais pjaustytus agurkus. Suberiame prieskonius ir keptus svogūnus. Tiekiame įdėję grietinės ir žalumynų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!