Aviena su kopūstais

Ingridientai:
500 g avienos,
50 g margarino,
1 kg kopūstų,
2 šaukštai miltų,
druskos,
1 arbatinis šaukštelis pipirų.
Gaminimas
Avieną supjaustome gabalėliais ir apkepame keptuvėje su margarinu iš visų pusių tada įpilame truputėlį vandens, įberiame druskos, pipirų ir troškiname, kol mėsa bus minkšta.
Tada mėsą išimame, o toje pačioje keptuvėje troškiname stambiai supjaustytus kopūstus. Kai kopūstai suminkštėja, juos perdedame į karščiui atsparų indą (kurį galima statyti į orkaitę), ant jų sudedame mėsą.
Į keptuvėje likusias sultis įmaišome miltų, druskos, pipirų, truputį paverdame ir šiuo padažu užpilame avieną ir kopūstus.
Dar 20 min. viską troškiname orkaitėje.
Patiekiame su virtomis bulvėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!