AVIENOS TROŠKINYS SU PUPOMIS (RAGU)

Ingridientai:
600 g avienos (nugarinės)
2 stiklinės vandens
400 g šviežių pupų
4 svogūnai
6 porai
1 skiltelė česnako
druskos
pipirų
mairūno
5-6 pomidorai

Gaminimas
Į pasūdytą vandenį sudėti mėsą, supjaustytą gabalais su kaulais ir užvirinti. Kiek vėliau sudėti pupas, česnaką, porus, įberti drudkos, prieskonių ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, sudėti supjaustytus pomidorus ir dar 10 minučių troškinti. Nemaišyti.
Patiekti inde, kuriame buvo troškinama. Prie šio valgio tinka virtos bulvės.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!