Avižiniai pyragaičiai

Ingridientai:
1 stiklinė avižinių dribsnių,
0,5 stiklinės pieno,
50 g sviesto,
1 stiklinė cukraus,
2 kiaušiniai,
2 stiklinės miltų,
1/2 stiklinės razinų,
2 arb. šaukšteliai kepimo miltelių,
1 arb. šaukštelis vanilinio cukraus,
po 50 g juodojo ir pieniško šokolado.
Gaminimas
Avižinius dribsnius sumaišome su pienu ir
palaikome 1 vai. Dubenėlyje išsukame sviestą su cukrumi bei vaniliniu cukrumi, maišydami dedame
trynius. Tada sudedame išbrinkintus dribsnius,
susmulkintas razinas ir dalimis pilame
miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Kepame sviestu pateptose nedidelėse formelėse. Atvėsusius papuošiame ištirpintu juodu ir
pienišku šokoladu arba atitinkamų spalvų
šokoladiniu glajumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!