Baklažanų ir cukinijų suktinukai


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1 cukinija
1 baklažanas
alyvų aliejaus
prieskoninės druskos
salotų
4 gabalėliai paruoštos žuvies mėsos
sezamų

Įdaras

75 g ožkos pieno sūrio
6 saulėje išdžiovintų ir aliejuje konservuotų pomidorų
150 ml trintos varškės
1 trinta česnako skiltelė
šviežių bazilikų

Gaminimas:
Baklažaną ir cukiniją supjaustykite išilgai į 8 ½ - 1 cm storio riekeles. Patepkite alyvų aliejumi ir pabarstykite prieskoniais. Pomidorus supjaustykite mažais gabalėliais, sutrinkite sūrį.
Išmaišykite visus įdaro ingredientus.
Jeigu ruošiatės patiekti žuvį ar mėsą, ją iškepkite.
Keptuvėje apkepkite cukinijos ir baklažano riekeles. Pabarstykite sezamais.
Baklažano riekeles uždėkite ant cukinijos riekelių ir ant viršaus uždėkite įdarą. Suvyniokite ir persmeikite dantų krapštuku, kad laikytųsi. Išdėliokite suktinukus ant gražių salotų lapų.

Sylvia Danielsson
Vaisiai, uogos ir daržovės

Tinka vartoti su: Nuostabus suktinukų įdaras iš ožkos pieno sūrio ir saulėje išdžiovintų pomidorų. Suktinukai pateikiami prie žuvies, keptos su sezamais. Tinka su kepta veršiena arba ant “švediško” stalo.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!