Biskvitas su vynuogėmis

Ingridientai:
5 kiaušiniai,
stiklinė cukraus,
1,5 stiklinės miltų,
šaukštelis cinamono,
kekė raudonųjų vynuogių be kauliukų.
Gaminimas
Kiaušinių baltymus ir trynius atskirti. Baltymus su puse kiekio cukraus išplakti iki standžių putų, trynius su likusiu cukrumi išsukti iki purumo. Į baltymus atsargiai dėti po šaukštą trynių masės ir išmaišyti. Po šaukštą įmaišyti miltus.

Apskritą kepimo indą patepti sviestu. Supilti pusę kiekio tešlos, pabarstyti cinamonu. Ant viršaus supilti likusią tešlą, išlyginti.

Vynuoges nuplauti ir po uogą susmaigstyti į tešlą. Kepti 40-45 min. iki 170°C įkaitintoje orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!