BRIUSELINIŲ KOPŪSTŲ SRIUBA SU MĖSOS KUKULIAIS

Ingridientai:
300 g kopūstų gūželių
100 g maltos jautienos
100 g kiaulienos
svogūnas
pusė šaukšto sviesto
kiaušinis
2-2,5 l mėsos sultinio arba vandens
2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių lapelių
pagal skonį maltų pipirų, mairūno, druskos

Gaminimas
Kopūstų gūželės verdamos sultinyje. Į maltą mėsą sudedamas smulkiai supjaustytas ir svieste pakepintas svogūnas, kiaušinis, truputį maltų pipirų, mairūno, druskos, gerai išmaišoma ir padaromi nedideli kukuliukai. Baigiant kopūstams virti, sudedami mėsos kukuliukai ir verdama 10-15 min. Duodant į stalą, įberiama petražolių lapelių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!