Bulvienė su aviena ir pomidorais


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

600 g avienos,
700 g bulvių,
4 – 5 pomidorai,
1 svogūnas,
120 g avienos lajaus (netirpyto),
malti raudonieji pipirai,
druska,
žalumynai.

Gaminimas:
Riebią avieną kartu su kaulais sukapokite gabalais (1 porcija maždaug 3 – 4 gabalai ), pasūdykite, pabarstykite pipirais, dėkite į puodą su įkaitintu avienos lajumi ir paskrudinkite. Tada įdėkite žiedais supjaustytą svogūną, pomidorus, įpilkite 8 stiklines vandens, užvirinkite, įdėkite kubeliais supjaustytų bulvių, uždenkite dangčiu ir baikite virti. Atskirai patiekite pjaustytų žalumynų

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!