Bulviniai blynai su atskiesta varške

Ingridientai:
1 kg bulvių
2 svogūnai
2 šaukštai miltų
3 kiaušiniai
500 g česnako
1 šaukštas citrinos sulčių
125 g virto kumpio
1 šaukštas šviežių petražolių
150 g kiaulienos taukų arba aliejaus
druskos
pipirų
Gaminimas

Nulupkite, nuplaukite, sutarkuokite bulves ir svogūnus. Įdėkite miltus, kiaušinius ir druską. Nuplaukite, nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite česnakus. Pusę česnakų sudėkite į bulvių j mišinį. Atskiestą varškę paskaninkite druska ir pipirais. Likusius česnakus sudėkite į varškę, supilkite pieną ir citrinų sultis. Supjaustykite kumpį. Nuplaukite, nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite petražoles. Su atskiesta varške išmaišykite česnaką, kumpį ir petražoles. Keptuvėje ištirpinkite riebalus, įdėkite valgomąjį šaukštą bulvių mišinio ir iškepkite keletą nedidelių blynų. Kepkite iš abiejų pusių po 6 —8 minutes. Blynus išimkite iš keptuvės ir išdėliokite lėkštėje. Varškės mišinį išdekite ant blynų, ant viršaus sudėkite likusius blynus.Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Danguolė 2011-08-08 10:55:48
Joooo.... Su 0,5 kg cesnako, blynai TIKRAI skanus gautusi... Nesuprantu, nejaugi niekas nepriziuri, kad i tinklapi MESLAS nepatektu? Respect autoriui, genijus.. :) :D