Bulviniai kukuliai

Ingridientai:
7—8 bulvės,
2 šaukštai miltų,
1 kiaušinis,
25 g sviesto,
1 šaukštas krakmolo,
druskos.
Gaminimas
Su lupenomis išvirtos bulvės nulupamos ir sugrūdamos, suberiami miltai, įmušamas kiaušinis, sudedamas sviestas. Viskas greitai sumaišoma, padaromi nedideli kukuliai, apvoliojami krakmolu ir sudedami į verdantį pasūdytą vandenį. 10—12 min pavirę, kai pakyla, išgriebiami kiaurasamčiu.

Valgomi su tirpytu sviestu pusryčiams, pavakariams ar vakarienei. Tai kupiškėnų valgis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!