Bulvių ir salierų kukuliai

Ingridientai:
0,5 kg bulvių,
2 vidutinio dydžio salierai,
50 g pyrago,
2 kiaušiniai,
2 šaukštai miltų,
druskos.
Gaminimas
Bulvės išverdamos neluptos. Ataušusios nulupamos ir sumalamos mėsmale. Salierai nuvalomi, nulupami, supjaustomi kubiukais, 5 min. verdami pasūdytame vandenyje, paskui nusunkiami. Pyragas supjaustomas juostelėmis ir pakepinamas svieste. Bulvės, pakepintas pyragas, salierai, kiaušiniai, miltai gerai suminkoma, pasūdomą, padaromi maži apskriti kukuliai ir dedami į verdantį, pasūdytą vandenį. 8—10 min. pavirus išgriebiami. Valgoma su tirpintu sviestu ir grietine.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!