Bulvių ir silkių maltiniai (Jūratės)

Ingridientai:
5-6 virtos bulvės,
300g silkių,
3v.š. maltų džiūvėsių,
2 kiaušiniai,
1 svogūnas,
maltų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Išmirkytos silkės nuvalomos ir, išėmus kaulus, sumalamos kartu su bulvėmis, suberiami džiūvėsiai, įmušami kiaušiniai, sudedamas smulkintas pakepintas svogūnas, pasūdoma, įberiama maltų pipirų. Viskas išmaišoma, daromi nedideli maltiniai, pavoliojami džiūvėsiuose arba miltuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Patiekti tinka su raugintais burokėliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!