Bulvių pyragėliai su mėsa (Jūratės)

Ingridientai:
400g bulvių,
20g sviesto,
100g mėsos,
svogūno galvutė,
kiaušinis,
60g pieno,
40g sultinio.
Gaminimas
Bulves išvirti su lupenomis. Virtas nulupti, sutrinti, atskiesti pienu, pasūdyti, įdėti truputį sviesto, įmušti kiaušinį, gerai išmaišyti. Pusę bulvių masės dėti į sviestu pateptas formeles. Ant viršaus dėti mėsos įdarą: maltą mirtą mėsą pakepinti keptuvėje su svogūnais, sumaišyti su kapotu kiaušiniu. Kitą bulvių masės dalį sudėti ant viršaus, pabarstyti džiūvėsėliais, aždėti po gabalėlį svisto ir kepti orkaitėje.

Vietoj pyragėlių galima kepti pyragą. Įdarą galima paruošti įvairų: kopūstų, morkų, ryžių ir kiaušinių, grybų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!