Čigonas (vaisinis plokštainis)

Ingridientai:
150g miltų,
5 kiaušiniai,
300g cukraus,
200g razinų,
200g džiovintų obuolių,
200g džiovintų slyvų,
200g džiovintų kriaušių,
1 šaukštelis cinamono.
Gaminimas
Viskas, išskiriant vaisius, dubenyje gerai išsukama. Vaisiai nuplikomi verdančiu vandeniu, iš slyvų išimami kauliukai. Visi vaisiai smulkiai supjaustomi, apibarstomi cinamonu ir, sudėjus į tešlą, sumaišoma, kad vienodai pasiskirstytų. Tešla sudedama į pergamentu išklotą ir riebalais išteptą tortinę formą (dar geriau tešlą dėti ant vaflio). Nekarštoje orkaitėje kepama 30—40 min. Galima patiekti ir nepjaustytą, apibarsčius miltiniu cukrumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!