Daniškas viščiukas


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.220 g vištienos,
2.30 g sviesto,
3.50 g sauso balto vyno,
4.100 g pomidorų,
5.100 g bulvių,
6.20 g svogūnų laiškų,
7.20 g duonos trupinių,
8.10 g tarkuoto sūrio,
9.5 g petražolių lapelių,
druskos.
Gaminimas:
Viščiuką išdaryti, nuplauti ir pasūdyti. Įdėti į puodą su sviestu, kepinti iš visų pusių, kol mėsa suminkštės. Kepant nepamiršti lygiais tarpais vis palaistyti baltu vynu. Baigus kepti, išimti kaulus ir vištieną sudėti į dubenį. Garnyrui patiekti pomidorus, įdarytus smulkiai pjaustytomis bulvėmis, apskrudintomis svieste, svogūnų laiškais, duonos trupiniais ir tarkuotu sūriu. Papuošti petražolių lapeliais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!