Deganti strutienos filė


Sudėtingumas: 5
Ingridientai:

2 asmenims

115 gr. strutienos filė
druska ir pipirai
1 skiltelė trinto česnako
2 valg.š. sviesto
¼ puodelio brendžio
½ puodelio jautienos sultinio
1 ½ puodelio smulkintų grybų

Gaminimas:
Pamušti strutienos filė plaktuku. Pabarstykite mėsa prieskoniais iš abiejų pusių. Ištirpdykite sviestą keptuvėje ir sudėkite mėsą. Kepkite filė ant kiekvienos pusės po 2 min. Užpilkite brendžio ir padekite.  Išimkite mėsą iš keptuvės ir laikykite ją šiltai, kad neatvėstų.  Į keptuvėje likusį padažą sudėkite grybus. Užpilkite sultinį ir sumažinkite ugnį. Užpilkite padažą ant mėsos ir tučtuojau patiekite.

Tinka vartoti su:

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!