Falafeliai


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
1 puodelis lęšių miltų;
1 puodelis avinžirnių miltų;
1/3 puodelio supjaustytų petražolių;
pagal skonį druskos, pipirų ir kitų prieskonių
Gaminimas:
Viską sudėti į dubenį. Gerai išmaišius, lėtai pilti vandenį ir toliau maišyti, kol gausis tiršta tešla. Iš gautos masės su rankom formuoti nedidelius blynelius ir kepti keptuvėje ant aliejaus, kol gražiai apskrus. Pastaba: lęšių miltus nesunkiai gausite sumalę lęšius su paprasta kavos malimo mašinėle. Tuo tarpu avinžirniai daug kietesni, todėl jiems sumalti teks ieškoti galingesnio malūno.
Tinka vartoti su: Daržovėmis ar pomidorų padažu. Kaip garnyras tinka virti ryžiai ar bulvės.


Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!