Folijoje keptos kefalės


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
4 kefalių
50 ml apelsinų sulčių
2 apelsinų
ryšelio krapų
druskos, pipirų
pipirų mišinio
Gaminimas:

Apelsinus nuplauti, nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Krapus nuplauti, nuskabyti šakeles.

Žuvis išdarinėti, nuplauti, gerai nusausinti. Pasūdyti, pabarstyti pipirais. Iš folijos išpjauti keturis gabalus.

Kiekvieną žuvį dėti ant folijos, apšlakstyti apelsinų sultimis. Į vidų įkišti apelsinų griežinėlių, krapų.

Į skardą sudėti susuktas žuvis ir kepti 200ºC orkaitėje 30 min. Atsargiai išvynioti. Patiekti su balta duona.

Šaltinis : iki.lt

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!