GAIVIOSIOS MARIJANOS SALOTOS

Ingridientai:
400 g šviežių agurkų,
300 g virtų šparagų,
1 stiklinė susmulkintos keptos jautienos,
1 šaukštelis krapų,
1 šaukštas citrinos sulčių,
350 g žemuogių.
Padažui:
4 šaukštai majonezo,
5 šaukštai grietinės,
druskos, baltųjų pipirų.
Gaminimas
Paruošti padažą: majonezą sumaišyti su grietinę, paskaninti druska ir pipirais.
Agurkus nuplauti, supjaustyti plonais griežinėliais. Šparagus supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais. Agurkus, šparagus, mėsą, krapus užpilti padažu ir viską išmaišyti. Tada suberti žemuoges ir dar karta atsargiai sumaišyti, kad nesusitrintų žemuogės.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!