Grybai su grikių koše

Ingridientai:
l/2 kg grybų,
1 stiklinė grikių kruopų,
100 g sviesto,
100 g grietjnės,
1 svogūnas,
druskos.
Gaminimas
I verdantį pasūdytą vandenį (1,5 stiklinės) įdedama 40 g sviesto, suberiamos kruopos ir išverdama biri košė.

Paruošti grybai patroškinami su svieste pakepintu svogūnu. Baigiant troškinti, į juos supilama grietinė. Indas ištepamas sviestu, į jį sukrečiama su grybais sumaišyta košė ir 10—15 min apkepama krosnyje ar orkaitėje. Patiekiama užpylus tirpintu sviestu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!