Grybai, troškinti su obuoliais


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
500 g grybų,
3 šaukštai margarino arba sviesto,
3 rūgštūs obuoliai,
1 šaukštas miltų,
0,5 stiklinės sultinio,
0,5 stiklinės grietinės, druskos, krapų.
Gaminimas:
Paruoštų grybų kepurėles perpjauti į keturias dalis, kotelius supjaustyti plonais skridinėliais ir troškinti riebaluose. Kai grybai paminkštės, sudėti gabalėliais supjaustytus obuolius ir dar patroškinti.Miltus sumaišyti su šaltu skysčiu, supilti į grybus ir viską dar pavirti.Pridėti grietinės, pakaitinti, kol užvirs, tada pasūdyti. Patiekti su šviežiomis virtomis bulvėmis ir pomidorų salotomis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!