Grybais įdaryta ir folijoje kepta silkė

Ingridientai:
2-3 silkės, 1 stiklinė virtų grybų,
1-2 svogūnai,
2 šaukštai margarino arba sviesto,
1 kietai virtas kiaušinis,
2-3 šaukštai grietinės.
Gaminimas
Sūdytas silkes išmirkyti vandenyje, nupjauti galvas, išimti vidurius ir kaulus, neperskiriant žuvų pusiau. Kapotus grybus ir svogūnus patroškinti svieste, įdėti kapoto kiaušinio, grietinės ir šio įdaro prikimšti silkes. Kiekvieną silkę atskirai suvynioti į foliją arba pergamentinį popierių, sudėti į skardą ir kepti orkaitėje. Silkes galima kepti ir žarijų kaitroje. Tuomet foliją reikia apvynioti drėgnais laikraščiais.

Patiekti su keptomis arba virtomis bulvėmis ir pikantišku pomidorų, vyno arba svogūnų padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!