Grybų ir žuvies apkepas


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
250 g. šviežių ar savo sultyse virtų grybų,
250 g. virtos ar keptos žuvies,
3 šaukštai miltų,
2 stiklinės pieno,
druskos,
pipirų,
3 kiaušiniai,
maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio,
(1 svogūnas). 
Gaminimas:
Formą patepti riebalais, sudėti gabalėliais supjaustytus grybus ir žuvį. Miltus (ir kapotą svogūną, jei jo dedama) pakepinti riebaluose. Įpilti pieno, 8 - 10 minučių pavirinti ir ataušinti. Į padažą įdėti žalių kiaušinių, prieskonių ir užpilti ant grybų ir žuvies. Viršų apibarstyti maltais džiūvėsėliais arba tarkuotu sūriu. Kepti, kol apkepas apsitrauks rusva plutele.
Tinka vartoti su:  Patiekti su virtomis bulvėmis ir žiediniais kopūstais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!