GULIAŠAS SU BALTU VYNU

Ingridientai:
500g minkštos jautienos 100g saliero
100g rūkytos šoninės 2 šaukštai konservuotų žalių žirnelių
1 šaukštas sviesto 5 bulvės
2 stiklinės balto sauso vyno 2 morkos
2 svogūnai 100g petražolės šaknų
3 skiltelės česnako 2 šaukštai krapų
1 raudona paprik
Gaminimas
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepinti su sviestu. Spirgučius sudėti į puodą, o likusiuose riebaluose pakepinti mėsą. Ją taip pat sudėti į puodą. Paruošti daržoves: svogūnus ir česnaką smulkiai sukapoti, bulves supjaustyti griežinėliais, visas kitas daržoves šiaudeliais. Viską sudėti į puodą su mėsa. Pasūdyti, įberti pipirų, supilti vynąą ir uždengus troškinti ant silpnos ugnies 35 min. Jei išgaruos daug skysččio, įįpilįti karšto virinto vanądens. Priešš patiekiant į guliaššą sudėti žžirnelius ir susmulkintus žžalumynus. Valgyti su batonu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!