Įdarytas žąsies kaklas


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
Žąsies kaklas,
100 g žąsienos,
200 g kiaulienos,
100 g jautienos,
druskos,
svogūnas,
obuolys,
vandens.
Gaminimas:
Nuo kaklo nulupti odą, vieną galą užrišti. Mėsą, svogūną, obuolį dukart permlati, įpilti vandens ir įdėti prieskonių. Pagamintu faršu prikišti kaklo odą, užsiųti ir virti 1 valandą. Išvirusį kaklą laikyti prislėgtą. Patiekti šaltą. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!