Įdaryti kalmarai


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
 svogūno
2 skiltelių česnako
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
150 g plikytų ryžių
citrininių prieskonių
2 pomidorų, žalumynų
pipirų, druskos
4 kalmarų filė (maždaug po 150 g)
1–1,5 l sultinio
100 ml grietinėlės
Gaminimas:

Susmulkintą svogūną ir česnako skilteles pakepinti aliejuje, suberti ryžius, įberti prieskonių ir maišant kepinti 7–9 min.

Pomidorus supjaustyti kubeliais, žalumynus smulkiai sukapoti ir suberti į ryžius. Pasūdyti, pagardinti pipirais ir išmaišyti.

Kalmarus nuplauti, prikimšti paruošto ryžių ir pomidorų įdaro. Galus susmeigti mediniais pagaliukais, kad neišbyrėtų.

Kalmarus sudėti į puodą, užpilti sultiniu ir uždengus troškinti 30–40 min. Supilti grietinėlę, pabarstyti žalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!