Įdarytos vištų krūtinėlės

Ingridientai:
(4 porcijos)

350 g vištienos filė,
1 pomidoras,
30 g sutarkuoto fermentinio sūrio,
1 arbatinis šaukštelis pieno,
2 šaukštai šviežių arba džiovintų bazilikų,
2 ilgi poro lapai,
8 riekelės baltos duonos,
4 arbatiniai šaukšteliai sviesto,
truputis druskos,
pipirų.
Gaminimas
Sūrį ir pieną išsukame iki vientisos masės. Pomidorą supjaustome į 8 dalis ir sudedame į sūrį. Įberiame druskos, pipirų. Paruoštas vištų krūtinėles pabarstome bazilikais, ant jų sudedame sūrio masę ir filė sulenkiame per pusę. Porus supjaustome ilgomis juostelėmis ir jomis susukame vištienos kepsnelius. Kepame grilyje arba orkaitėje po 15 min. iš abiejų pusių. Duoną užtepame sviestu, pabarstome druska bei pipirais ir patiekiame prie vištienos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!