Jautiena, marinuota su burbonu

Ingridientai:
1,2 kg jautienos išpjovos,
100 ml burbono,
2 šaukštai citrinų sulčių,
3 šaukštai cukraus,
200 ml vandens,
60 ml tamsiojo sojų padažo,
šaukštas Vusterio padažo,
šaukštelis maltų juodųjų pipirų,
truputis aštraus pipirinio padažo.
Gaminimas
Dideliame dubenyje sumaišome visus komponentus, išskyrus mėsą.

Mėsą nuplauname, nusausiname ir įdedame į marinatą. 10-12 valandų laikome šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame.

Kepame mėsą įkaitintame grilyje vidutinėje temperatūroje 20 minučių. Kepdami vieną kartą apverčiame.

Iškepusią mėsą įdedame į pašildytą dubenį ir paliekame 10 minučių pastovėti. Paskui supjaustome griežinėliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!