JAUTIENOS ŠAŠLYKAI

Ingridientai:
200g jautienos
1 svogūnas
30g vyno acto
20g citrinos sulčių
7g baziliko
druskos, pipirų

Gaminimas
Mėsą supjaustyti gabaliukais po 30-40g. Smulkiai supjaustome svogūną ir sudedame su mėsa į vieną indą. Mėsą pasūdome, papipiriname, įdedame baziliką. Citrinos sultis sumaišome su vyno actu. Viską užpilame vyno actu ir pastatome šaltoje vietoje 5-6 valandoms. Kepama ant žarijų užmovus ant iešmų. Skaniausia su marinuotais svogūnais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!