Jautienos suktinukai su marinuotais agurkais


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:

Jautienos nugarinė    500g
Marinuoti agurkėliai    5 vnt
Svogūno galvutės      2 vnt
Fermentinis sūris       100g
Miltai                          2 šaukštai
Druska
Pipirai
Garstyčios                  2 šaukštai
Aliejus

Gaminimas:

Mėsą supjaustome griežinėliais, išmušame, aptepame garstyčiomis, pabarstome druska, pipirais, ant viršaus uždedame labai plonais griežinėliais arba kubeliais supjaustytus svogūnus, agurkus, sūrio juosteles. Susukame suktinukus, juos persmeigiame pagaliukais arba surišame siūlais. Vyniotinius apkepame keptuvėje su aliejumi. Likusius svogūnus pakepiname keptuvėje su aliejumi, sudedame į puodą, ant jų dedame vyniotinius, užpilame truputį vandens ir troškiname ant ugnies arba orkaitėje, kol suminkštėja.

Tinka vartoti su:

Virtomis ar konservuotomis pupelėmis, šviežiais agurkais, bulvių koše

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!