Jogurto-majonezo padažas

Šis padažas universalus. Juo galima skaninti žalių daržovių salotas, valgyti su žuvimi ar apkeptomis daržovėmis bei krabų lazdelėmis keptomis tešloje ir su daugeliu kitų patiekalų.

Ingridientai:

100 g jogurto be priedų
50 g majonezo
česnako
baziliko
kas mėgsta sūriau -druskos

Gaminimas:

Jogurtas sumaišomas su majonezu iki vientisos masės , sudedamas smulkintas česnakas bei bazilikas. Viskas išmaišoma . Galima palikti kelioms minutėms pastovėti , kad jogurto-majonezo mišinys prisigertų česnako bei baziliko skonio. Skanaus

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!