Kalakutas su pievagrybiais

Ingridientai:
Kalakutas (apie 3 kg),
100 g veršienos,
100 g kiaulienos,
200 g pievagrybių,
po 150 g lašinių, galvijų kepenų.
Gaminimas
100 g pievagrybių supjaustyti mažais skrituliukais ir pakišti juos kalakutui po oda. Iš lašinių, galvijų kepenų ir grybų paruošti faršą. Įdėti druskos, pipirų ir įdaryti gauta mase kalakutą. Angą užsiūti, kalakutą apvynioti virve, įdėti į karštą orkaitę ir kepti apie 2 val.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!