Karpis drebučiuose

Ingridientai:
Karpis,
30g želatino,
baziliko,
druskos,
pipirų,
balto vyno.
Gaminimas
Paruoštą žuvį supjaustyti gabaliukais. Galvą, uodegą ir pienius atidėti. Žuvies gabaliukus sudėti į šiltą kur-bujon nuovirą ir virti 45 minutes. Tuomet žuvį išimti, pašalinti nuo jos odą ir supjaustyti. Gabaliukus į pusdubenį sudėti taip, kad žuvis įgautų savo pirmykštę formą. Į nuovirą sudėti karpio galvą, uodegą, pienius, baziliką ir virti toliau. Kai tik nuoviras išgaruos iki pusės, užpilti juo žuvį pusdubenyje ir palikti šadytuve iki rytojaus. Prieš tai į nuovirą galima pridėti 20-30 g želatino, ištirpinto nedideliame kiekyje vandens.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!