Kefalės vynuogių lapuose

Ingridientai:
8 raudonosios kefalės (po 300 g),
3 citrinų sulčių,
24 vynuogių lapai,
žuvies prieskonių,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Žuvis išskrodžiame, palikdami galvas, išvalome, nuplauname ir nusausiname. Apibarstome druska, žuvies prieskoniais, apšlakstome citrinų sultimis.

Vynuogių lapus nuplauname ir nusausiname. Patepame alyvuogių aliejumi, apibarstome druska ir pipirais.

Žuvis suvyniojame į vynuogių lapus ir sudedame ant grotelių.

Kepame ant žarijų po 2-3 minutes iš abiejų pusių.


Pastabos:
Groteles, ant kurių dedama žuvis, reikia patepti aliejumi. Galima naudoti marinuotus vynuogių lapus. Vietoj kefalių galima kepti upėtakius, ešerius.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!